BUILT TO LAST

HANDBYGGDA HJUL AV HÖGSTA KVALITET

Målsättningen för mig att starta Tensegrity.se har varit att bygga hjul av högsta klass anpassade för varje cyklists individuella behov och önskemål. Alla hjul som lämnar min verkstad är handbyggda och noggrant genomgångna av mig personligen för att ge dig bästa möjliga förutsättningar.

Handbyggda hjul behöver inte bli dyrare. Då vi idag lever i en värld där vi alla behöver ta ett ansvar för klimatpåverkan, blir det allt viktigare att kunna reparera istället för att ersätta och köpa nytt. Min drivkraft är att bygga hjul som håller minst lika länge som cyklisten. Det gynnar både miljön och din ekonomi.

HITTA DET BÄSTA HJULET FÖR DIG

Priset på mina hjul varierar och anpassas efter just dina behov. Det bästa hjulköpet börjar med att du redogör för dina önskemål gällande egenskaper och användning, gärna över en espresso i min verkstad. Jag kan sedan guida dig till rätt komponenter och modell.

ROAD

Landsvägshjul för motionärer och elitcyklister.

LÄS MER

MTB

Hjul som klarar ordentliga utmaningar oavsett om du är nybörjare eller proffs.

LÄS MER

CROSS / GRAVEL

Hjul för dig som vill ha snabba och styva hjul med komfort på alla typer av underlag.

LÄS MER

VAD SÄGER MINA KUNDER?

Bästa uppgraderingen
Ett par handbyggda hjul från Tensegrity visade sig vara den bästa uppgradering av min Cervelo jag gjort. Bra service och kommunikation från beställning till finjustering på cykeln.
MarcusR/ CK-Hymer

Hjul som verkligen håller
Med 90 pannor och en aggresiv körstil har jag haft svårt att hitta hjul som håller i längden. Det par jag köpt av Federico har överträffat alla mina förväntningar.
Jonas Nilsson/ Linköping

SAMARBETSPARTNERS

DT SWISS AG

Hope Technology Ltd

Chris King Precision Components

tune GmbH

BITEX Industrial Co

MG-components GmbH, Co

DUKE JPRACINGBIKE1

SAPIM NV